Zin om gratis een dagcursus genetica mee te pikken?

Op zaterdag 24 juni organiseren we in Wetteren, voor de BVA keurmeesters en -medewerkers, een dagcursus over genetica bij vogels. Deze cursusdag is bedoeld als algemene opfrissing en start opnieuw vanaf de basis.

Nu hebben we een paar plaatsen vrij en omdat BVA International dit jaar 25 jaar bestaat heeft het BVA bestuur besloten om vier BVA leden ook de kans te geven om deze dag gratis mee te maken. Op die manier kan je ook eens meemaken hoe onze medewerkers en keurmeesters bijgeschoold worden.

Dus ben je BVA International lid en wil je ook eens zo’n dag meemaken, stuur ons gewoon een e-mail en een onschuldige hand zal aanstaande zondag er een aantal gelukkigen uitpikken. Deze winnaars worden dan door ons persoonlijk verwittigd.

 

Print Friendly, PDF & Email


7 Responses to Zin om gratis een dagcursus genetica mee te pikken?

 1. Angelo says:

  Graag zou ik deze dag meemaken

 2. Alex Boom says:

  Houd me aanbevolen beste Dirk.
  Een lot uit de loterij zou het zijn !?

 3. Ad says:

  Beste Dirk,
  ik ben geen liefhebber van agapornieden maar we van exoten en inlandse vogels.Ik begrijp dat deze dag enkel voor de BVA leden is, maar kunt u svp toch eens overwegen om in Nederland ook eens een cursus op poten te zetten? We kunnen u kennis hier zeker gebruiken want hier is er niemand die ons iets kan leren.
  Zou het geen goed idee zijn wanneer een Nederlandse lokale vereniging zo’n dag met u mag organiseren in het belang van de hobby?
  Ik weet dat er veel mensen naar uitkijken.

 4. Pieter says:

  De mogelijkheid op een cursus in Nederland is verbrodt door een aantal ego’s vrees ik.

 5. is het niet fantastisch Pieter als anderen denken dat ze alles over mezelf beter weten dan ikzelf 🙂

 6. Peter Ennen says:

  Is er een mogelijkheid om een cursusdag in Nederland te organiseren?

 7. Beste Peter,
  er is steeds een mogelijkheid om cursusdagen te organiseren, maar dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. Jaarlijks hebben we tientallen aanvragen, maar deze kunnen we pas definitief plannen in het najaar omdat de lopende onderzoeken voorrang hebben. Elke aanvraag wordt bekeken en als het kan gaan we er graag op in, maar ik kan helaas maar op één plaats tegelijk aanwezig zijn. Ik kan misschien wel ‘vogelen’ maar niet vliegen 🙂
  en er nog heel wat anderen zaken in het leven dan alleen maar genetica en mutaties 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *