BVA International – Birds online

BVA International heeft vorig jaar in mei een webpagina online gezet waarop de BVA leden hun vogels gratis online kunnen te koop aanbieden. Dat kan eenvoudigweg via de memberlogin van de BVA International website. De advertenties blijven dan 30 dagen online.
Via de link BIRDS ONLINE op de BVA International website zijn deze advertenties dan door iedereen te raadplegen. We hebben gedurende een jaar alles gegevens goed gemonitord en daaruit blijkt dat 85% van de aangeboden vogels binnen de 18 dagen verkocht is. Een mooi resultaat als je het mij vraagt.

Last year in May, we have add a sales section for our members to our BVA site. Here our members will be able to put birds up for sale or for trading. The advertisements can only be added by our members, using the member login, but they can be viewed by everyone who accesses the BVA website (link BIRDS ON-LINE).

Now a year later we see that 85% of the birds on line are sold within 18 days. A nice result if you ask me 🙂

Print Friendly, PDF & Email


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *