Cursus agaporniden 2018

De cursus gaat door op volgende data: zaterdag 3 februari, zaterdag 24 februari, zaterdag 3 maart, zaterdag 17 maart en zaterdag 24 maart 2018 in Taverne Bloemenlust, Smetledestraat 61, Wetteren en wordt gegeven door Dirk Van den Abeele en een paar gastsprekers. De lessen starten om 9 uur stipt, einde is voorzien rond 15.30 – 16 uur.

De zaak is open vanaf 8.30 uur. Onder de middag is er mogelijkheid tot het nuttigen van een dagschotel aan heel democratische prijzen. Dranken en maaltijden ter plaatse zijn steeds contant te betalen. Mensen die het wensen kunnen ’s morgens ook een ontbijt nuttigen.
Meer info: www.bloemenlust.be of 09/369.10.30

Kandidaten kunnen zich aanmelden voor de cursus via admin@ogvzw.org (aantal deelnemers is beperkt tot 20) en kost voor BVA leden 40 euro (Niet BVA – leden betalen 80 euro). Dit bedrag dient op voorhand betaald te worden via overschrijving.

Deelnemers aan de cursus mogen vrijblijvend een test afleggen. Deze test omvat een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte (herkennen mutaties). Wie slaagt met meer dan 50%, maar minder dan 70% ontvangt een attest dat de cursus met vrucht gevolgd is. Wie slaagt met meer dan 70% krijgt een attest dat drie jaar geldig is en kan binnen deze periode deelnemen aan de opleiding keurmeester BVA.

Print Friendly, PDF & Email


5 Responses to Cursus agaporniden 2018

 1. Gert says:

  Ik was aanwezig tijdens de cursus een tiental jaar geleden en draag daar nog steeds de vruchten van. Zou eigenlijk verplichte kost moeten worden voor alle agapornidenkwekers en zeker voor keurmeesters. Is top

 2. Angelo says:

  Graag zou ik deze cursus bijwonen mg angelo

 3. Lilian says:

  Ik heb me opgegeven. Ben het eens met Geert..zou verplichte kost mogen zijn.

 4. Pieter says:

  Ik denk dat er veel ‘grote specialisten’ door de mand zullen vallen wanneer ze deze cursus durven volgen. Ik verheug mij er al op

 5. Tulio Reis says:

  Hello Dirk,

  Do you ever think about doing a course for people who lives far and can’t spend 2 months in Europe?
  I really would like to do it some day.

  Tulio
  BVA Brazil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *