Vandaag laatste dag inschrijvingen BVA Masters

Vanavond om middernacht sluiten we de inschrijvingen af. Als je nog wil deelnemen aan de BVA Masters 2017 is het vandaag D day! Gisteren waren er al meer dan 190 inzenders. De deelnemers komen uit België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Griekenland, Portugal, Denemarken, Tsjechië en Engeland. Er zijn reeds meer dan 2.000 vogels, maar zoals steeds krijgt u de definitieve cijfers later op de week. Deelnemers

Today at midnight we will close the subscriptions for the BVA Masters 2017. Yesterday we had already more than 190 participants. They are from The Netherlands, France, Spain, Italy Germany, Belgium, Portugal, Greece, Denmark,  Czech Republic and England and there already more than 2.000 birds.

Hope to see you at the BVA Masters!!One Response to Vandaag laatste dag inschrijvingen BVA Masters

  1. Nelson Cruz says:

    Congratulations! Good luck everyone and see you in Aalst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *