BVA International vandaag 25 jaar jong

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Edwin Vloeberghen in Boortmeerbeek de start maakte van BVA.
Met andere woorden: gelukkig verjaardag BVA

Today it is exactly 25 years ago that Edwin Vloeberghen started BVA in Boortmeerbeek. So happy birthday BVA5 Responses to BVA International vandaag 25 jaar jong

 1. Lilian du Burck says:

  Gefeliciteerd..op naar de volgende 25 mooie jaren!

 2. A.J. de vries says:

  De successtory of BVA. Gelukwensen aan alle medewerkers. Er zijn maar weinig verenigingen die dit succes zelfs maar kunnen evenaren. Eigentijds, up to date en vooral: geen nonsens. De info die men in BVA kan bemachtigen is ongezien. Waar andere bonden qua kennis nergens zitten en keurmeesters zich baseren op de verhaaltjes van vrienden / kwekers, krijgen we binnen BVA steeds correcte en wetenschapelijk juiste info. Dat was nooit gelukt zonder iemand zoals u Dirk. Ik weet dat u dit niet graag hoort, maar uw werk van de laatste 20 jaar heeft de hobby op een hoger niveau getilt en het voor parkietenkwekers veel eenvoudiger gemaakt. Het plan om internationale namen te lanceren was geniaal. En dat het een succes is bewijzen de jaloerse reacties van ‘wanna be’ specialisten en keurmeesters en de vele copycats. Het is zielig, de afgunst is een bittere pil voor deze sukkels.
  Het resultaat is er, BVA wordt groter de anderen verdwijnen langzaam maar zeker. BVA doe zo verder en hopelijk mag U er nog lang deel van uit maken.
  Dank aan het huidige bestuur en iedereen die helpt om van BVA een succes te maken en doe er nog minstens 100 jaar bij.

 3. BVA International is veel meer dan één persoon, het is een hechte groep van gedreven medewerkers en leden die maar een passie hebben en dat zijn agaporniden. Daarnaast zijn de bestuurders ook echte vrienden van elkaar, een absolute vereiste wil men een project van deze omvang laten slagen. IEDEREEN, maar dan ook iedereen die een bijdrage levert is een onmisbaar radertje in het geheel. Of het nu de afwasser tijdens de Masters is, de bezoeker, de deelnemer, de keurmeester van dienst, de mensen van de redactie of de mensen van het hoofdbestuur, het zijn AL deze mensen die BVA een gezicht geven en er de nodige positieve energie in stoppen.
  En als er al mensen zijn die ‘tegen’ BVA zijn, dan moeten we ze heel dankbaar zijn, want net daaruit putten we de energie om verder te gaan en competitief te blijven.
  Dus alles is met elkaar verbonden en iedereen is bijgevolg heel belangrijk in dit verhaal. Denk daar maar eens over na 🙂

 4. Dedy Achirullah Ismy says:

  gefeliciteerd …. voor het 25e succes

 5. Alex Boom says:

  BVA de grootste Agaporniden club.
  En waar de mensen van over de hele wereld naar toe komen.
  Voor mij heeft het de status van de wereldkampioenschappen !!!
  Als ik dan kijk naar de C.O.M.
  Zie ik enkel alleen mensen die deelnemen vanuit Europa.
  Op naar het volgende jublieum !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *