Werkjaar 2017 afgesloten

Deze week werd het werkjaar 2017 afgesloten. Het merendeel van onze tijd / onderzoeken ging richting onze Agapornis Genome Study. Tussendoor werd tijd en onderzoek besteed aan de yellam Forpus coelestis, Jade Agapornis roseicollis, wildvorm Agapornis fischeri, zebravinken algemeen, satinet kanarie, pale Agapornis roseicollis en genus Neophema algemeen.

De raad van bestuur heeft beslist dat er afgestapt wordt van het principe dat we dagelijks berichten posten op het blog.  Op dit blog zal er meer aandacht gegeven worden aan wetenschap en minder aan avicultuur. Er worden, behalve voor agaporniden, in 2018, ook geen nieuwe onderzoeken meer opgezet. Dat moet ons voldoende tijd geven om te focussen op de Agapornis Genome Study en een aantal lezingen / cursussen in binnen- en buitenland. Er wordt ook meer tijd voorzien voor privé cursussen.

Een woordje van dank aan de dagelijks +/- 6.000 bezoekers aan ons blog. We gaan er nu even uit en wensen jullie alvast prettige eindejaarsfeesten.

Metta

Dirk en de O-G ploeg

 

3 Responses to Werkjaar 2017 afgesloten

  1. Michiels Maarten says:

    Een welverdiend verlof en fijne feestdagen gewenst aan de O-G ploeg!

  2. Patrick Herreman says:

    Dank voor de prachtige uiteenzetting gisteren. Het was niet alleen informatief, ook totaal vernieuwend en vooral glashelder uitgelegd, een openbaring. Het is duidelijk dat we ons beeld over mutanten dringend moeten bijstellen. Nu beseffen we pas hoeveel larie er vertelt wordt. We hebben nog heel veel te leren. Dank dat je je kennis met ons wou delen.

  3. Frans says:

    Kunnen we u in 2018 in Nederland aan het werk zien? Dat zou fantastisch zijn wat niet iedereen is lid van de BVA en kan bij gevolg niet naar Belgie komen om je lessen daar te volgen. Ik ben bereid om de organisatie op mij te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *