Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Afscheid van een vriend

Vandaag vernamen we het overlijden van onze goede vriend Etienne Moernaut.
Als BVA lid en medewerker van het eerste uur was ‘Onzen Etienne’ niet alleen een gewaardeerd hobbyfokker, maar ook een goede vriend.
Etienne was jarenlang actief binnen BVA en steevast op elke activiteit aanwezig. We hebben heel wat afgelachen…. Zijn ogen straalden wanneer iemand hem een bezoek bracht in Dendermonde en hij vol trots zijn vogeltjes kon tonen. Zelfs op de nationale TV toonde hij fier zijn dwergpapegaaien.

Helaas ging het de laatste jaren niet zo goed meer, maar toch trachtte hij steeds een bezoekje te brengen aan “zijn BVA”. Vandaag is hij van ons heengegaan…

Etienne bedankt en ik ben zeker als er een hiernamaals is, dat hij daar, samen met ‘Onze Pierre’, over vogels aan het praten is.

Onze meest oprechte deelneming gaat in eerste instantie naar zijn echtgenote Paula, zijn dochter Terrie, zijn kleinkinderen Stef en Raf, familieleden, vrienden en al wie Etienne een warm hart toedroeg.

We zullen hem nooit vergeten.

 

2 Responses to Afscheid van een vriend

  1. Hans Kater says:

    Alweer is een geweldig mens van ons heengegaan. Altijd vriendelijk, goeie kollega, kweker, bestuurs- en erelid. We zullen jou missen.
    Doe Pierre de groeten, mijn vriend.

  2. guido mariman says:

    Mijn eerste goede Fischer’s kwamen van bij Etienne. Daarna was ik altijd welkom op de koffie bij Etienne en Paula. We zullen je missen Etienne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: