Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

BVA Masters 2019

Volgend weekend start de BVA Masters. Het ziet er naar uit dat we, dit jaar, een record aantal vogels in de BVA Masters zullen hebben. Het wordt terug een prachtige show met vogels van internationaal gerenommeerde liefhebbers. Er zijn deelnemers van bijna alle West-Europese landen en er hebben zich bezoekers aangemeld van elke continent. BVA Masters is ongetwijfeld de plaats waar de echte kampioenen het tegen elkaar opnemen.

Graag tot op de Masters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: