Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Guest Book

Just spit it out!! Your opinion is important for us!

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 100.24.122.228.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
23 entries.
Paul M Paul M wrote on 05/05/2016 at 07:51:
Ik heb een aantal agaporniden, grasparkieten en kanaries. Gewoon voor fun, wedstrijden zijn zeker niet aan mij besteed. Wat ik heel jammer vind is dat er niet veel logica te vinden is bij liefhebbers van grasparkieten en kanaries. Ondanks het feit dat ik zelf wetenschappen gestudeerd heb lukt het me niet om deze mensen te begrijpen. De theorieรซn die we daar horen over mutanten tarten elke verbeelding. Ik was in gesprek met een kanarieliefhebber en na heel wat discussies bleek dat hij zelfs de eenvoudigste basisregels van de genetica niet kende. Wanneer ik verwees naar internationale afspraken haalde hij zijn schouders op. Idem in het wereldje van grasparkietenliefhebbers. Hier gebruiken ze zelfs nog namen uit de prehistorie.
Wordt het niet eens tijd dat men ook in deze tak van de hobby inspanningen gaat leveren om wat kennis te vergaren? Of gaan ze zichzelf en eigenlijk iedereen die met de hobby bezig is blijven belachelijk maken??
BKJ Lammers BKJ Lammers wrote on 04/05/2016 at 15:30:
Dat is handig zo'n pagina en ik wil er meteen gebruik van maken. We vinden dat je cursussen ook best een keer in Nederland mogen doorgaan. Niet iedereen is in staat om vroeg in de ochtend 450 km te rijden. Zelfs al was het een cursus van รฉรฉn dag, we zouden dat ten zeerste waarderen.
Jan De Meyer Jan De Meyer from Belgie wrote on 30/04/2016 at 11:12:
Beste Dirk,
hartelijk dank dat u tijd willen maken hebt om bij ons langs te komen. We hebben allemaal, zowel leraars als leerlingen, heel wat bijgeleerd.
De natuur zit heel vernuftig in elkaar en zoals u aanhaalde zijn de belangrijke vragen in genetica nog zeker niet beantwoord. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in de toekomst.
We kijken er al naar uit.