Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Erfelijkheid bij vogels (2014)

geneticaboek In dit boek probeer ik de genetica achter de kleurmutaties bij de diverse vogelsoorten wat duidelijker uit de doeken te doen. Naast een uitgebreide uitleg over genetica behandelt dit boek onder andere ook de diverse manieren van overerven, genetische symbolen, het bepalen van kweekuitkomsten en internationale afspraken over benamingen.

Dit boek over genetica bij vogels is er vooral gekomen op vraag van diverse liefhebbers en is dan ook van toepassing op zowel vinken, exoten, inlandse vogels, parkieten enz. Zoals steeds hoop ik een brug te slaan tussen wetenschap en hobby en zo mee te helpen aan de toekomst van onze hobby.

In het boek hebben we heel wat tekeningen en schema’s om alles te verduidelijken en Danny Roels zorgde voor heel wat prachtige foto’s.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019 Dirk Van den Abeele

3 Responses to Erfelijkheid bij vogels (2014)

 1. Harry says:

  Vandaag ontvangen.
  Ziet er heel mooi uit.
  Heel leerzaam.

 2. ewl janssens says:

  prachtig boek en vooral leerrijk. ik denk dat het tijd wordt dat men bij kanaries en exoten je boek eens in de hand neemt en de aanwezige kennis daar eens bijspijkert. ik denk dat we de laatste jaren al genoeg larie gehoord hebben, nu hebben ze geen excuus meer

 3. JAYACHANDRAN NAIR.R.M says:

  please write all your birds books in english

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.